2021-06-26 2080 views
今日放假揀左間都幾多好評嘅餐廳入屯門食,期望越大!失望越大!見咁多好評諗住實冇死,可能expect左佢好食,所以覺得佢唔多掂。一行多人所以都叫左好多個course~~~~~~~~~~~~~~~經典英式炸魚薯條🐟🍟咬落去就覺得好油膩,味道普通,薯條就幾多黑松露芝士火鍋🫕(麵包 長通粉 薯角 雞肉)呢個真係唔掂👎🏻👎🏻👎🏻芝士食得出係奶粉溝出黎,長通粉擺落去唔好食,得麵包浸落去係好少少,餐牌寫薯角但黎到都係薯條,炸雞同某牌雞粒一樣味,感覺呢碟唔係好用心整美式BBQ豬仔骨配薯條🐷豬仔骨都焗得幾淋,味道都算唔差,個汁酸酸甜甜,唯一幾正常德國蜜糖芥末醬焗原隻豬手🍖豬手焗得唔夠脆,而且好淡,凍左食仲有一陣腥味😵頂級安格斯肉眼配薯角🥩成盤黎到已經望到好油,扣左分,不過啲肉算厚,唔會太韌,味道都幾入味Fusion避風塘軟殼蟹意粉🦀🍝呢個係咁多個入面比較好食,意粉好入味,而且有特色,微辣同埋個味似炒麵,軟殼蟹都唔腥大磨菇芝士和牛漢堡🍔個包都焗得好香,芝士由上面流落黎好誘人,加埋大啡菇好香,和牛漢堡都好濃牛肉味,有肉汁,配埋一齊食都好夾是日甜品🍮難食到唔識形容,一陣怪味,口感又奇怪,全部人都試左一啖就算👎

一行多人所以都叫左好多個course

~~~~~~~~~~~~~~~

經典英式炸魚薯條🐟🍟
咬落去就覺得好油膩,味道普通,薯條就幾多

黑松露芝士火鍋🫕(麵包 長通粉 薯角 雞肉)

美式BBQ豬仔骨配薯條🐷
豬仔骨都焗得幾淋,味道都算唔差,個汁酸酸甜甜,唯一幾正常

德國蜜糖芥末醬焗原隻豬手🍖
豬手焗得唔夠脆,而且好淡,凍左食仲有一陣腥味😵

頂級安格斯肉眼配薯角🥩

Fusion避風塘軟殼蟹意粉🦀🍝

大磨菇芝士和牛漢堡🍔

是日甜品🍮

難食到唔識形容,一陣怪味,口感又奇怪,全部人都試左一啖就算👎🏻👎🏻👎🏻

是日甜品

整體黎講真係一般般,只有部分菜式做得比較好,同埋呢到限時食,想坐耐啲飲酒傾計唔夠時間