2024-01-04
米芝連的評分員應該喬裝去叫個碟頭飯,睇下仲會唔會俾一星。啲宣傳影片拍到有幾juicy,都係錯覺。幫襯了有10幾年,睇住佢加價,但一直覺得好味嘅嘢係抵俾佢加價的,即使加隻煎蛋要15蚊,我都照加。(服務、環境嗰啲,不是我要求的重點,此處省略,閣下親自感受吧)叫個燒鵝油雞飯72蚊,加隻15蚊煎蛋,凍奶茶22蚊,一餐飯係中環約百幾蚊差不多吧!重點來了,上碟時,每件切到好幼,少於一厘米幼一小件,雞、鵝各5小幼條,好吧,食少啲當減肥,但入口就只剩下皮和骨,究竟發生咩事?有人會話,想食好啲,應該叫個下庄或燒鵝髀,我一個人食,應該食唔晒一客下庄加飯,咁成隻鵝係咪只得脾位有肉?我不明白。成碟飯,得葱油係俾得足的,食完餐飯,我嘅口感話我知,我只係食左碟100蚊嘅葱油蛋飯😂😂。不再來了👋🏻🤚🏻👋🏻🤚🏻
不再來了👋🏻🤚🏻👋🏻🤚🏻