2019-07-21 365 views
一開始見到個門口有啲抗拒,覺得唔會好味。同埋本身唔特別喜歡米線。但食完個椰子雞湯米線,覺得湯底不錯。先講環境,好熱—本身餐廳就唔夠冷氣,飲埋個咁熱既湯真係邊食邊滴汗。而且好迫,坐得唔舒服不過呢個價位,都預左。今次食椰子雞湯米線,個湯底我好buy,好好飲唔油膩,真係可以成碗飲晒。但係我覺得敗筆係啲食材—啲米線食得出幾唔quality,偏淋,無口感。啲雞無雞味,不過呢個係香港普通餐廳的通病。其他配菜如豆卜、生菜都係普通。唯有同自己通呢個價位既食材只係咁上下。不過啲食材咁麻麻,真係浪費左個湯底。加左墨魚餅,幾好味的。好評係比個湯底同服務態度好好的職員
不過呢個價位,都預左。
加左墨魚餅,幾好味的。
好評係比個湯底同服務態度好好的職員
椰子雞湯米線