2008-11-04
因為見佢喺網上個 promote 樣幾有趣,而且仲有幾款味道咁精緻認真,我哋就決定入去試吓,今晚呢餐我哋叫咗: Mini Trio 迷你漢堡包三重奏:包括牛肉、火雞、蟹餅三款。最好味都仲係牛肉,肉身好厚呈粉紅色半熟狀態啱啱好,一啖咬落去肉汁四溢,滋味無窮!入面啲青瓜又酸又甜,越食越想食,車打芝士溶喺牛肉上面,同肉汁打成一片,真係好味!火雞 mini 冇想像中咁嚡咁硬,亦比想像中濃味,配埋蕃茄片唔錯!蟹餅係第一個放入口嘅,可以食到好豐富嘅蟹肉,唔似炸過但係又唔會散開,同場有新鮮蕃茄片同生菜,可以一清味蕾,入面嘅醬汁亦配搭一流! 呢個 mini 一次過滿足晒三個願望,三個唔同嘅包入面料唔同,醬汁都唔同,真係好有心思同埋心機!點可以唔嚟 encore!伴碟嘅薯條亦毫不馬虎,炸得金黃脆口,入面仲軟稔稔,熱辣辣,點唔點蕃茄醬都得啦! Nachos 芝士辣肉醬焗玉米片:玉米片勁香脆,配上濃濃既半溶芝士,肉醬、酸咪咪嘅sour cream,鍾意芝士同味濃嘅我哋根本冇法抵受咁大嘅誘惑,唔覺意食咗大半先驚覺停低影番張相再繼續,實在真係太好食嘞! Caesar Salad with sautéed shr
Caesar Salad with sautéed shrimp 蝦凱撒沙律:水準都仲係保持得好好,選菜新鮮,碟入面冇水份留低,入口爽脆,一份有六隻蝦仔,又爽又彈又鮮味,沙律汁亦夠晒醒胃,parmesan cheese 就好濃好好味,配埋香脆嘅多士粒,整體上冇得彈,再一次搞到我哋食咗一半先記得未影相!
因為夜嚟所以唔駛排隊而且可以唔慢慢食,侍應唔會急住返枱,幾悠閒,下次都會再去!