2020-06-20
上Party Room 朋友推薦買呢間炸雞外賣(๑•̀ㅁ•́๑)✧ 睇嚟大家都好鍾意叫雞😏🐥環境都好好 係呢個新開嘅商場地庫 平時應該冇乜人流😯炸雞即叫即炸 分量幾多 不過雞唔算滑🤔 四個人除開都係$100 cp值唔錯(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)✨🐣BBU-LINKLE $178招牌芝士味! 真係有驚喜 第一次食落粉既雞覺得咁好食٩̋(๑˃́ꇴ˂̀๑) 佢嘅粉係coat住成舊雞 唔會一忽忽👌🏻 食落好脆 好重口味🤣 真係邪惡到不得了...😈🐣MACHO-KING $178呢份蒜味辣椒醬 都好好食🥳 炸雞仲keep到脆身 可以揀轉全翼全脾 我就冇轉 但整體都OK唔鞋 不過唔算滑就算食雞髀都唔係好多肉汁😯🧀BHC CHEESE BALL $58冇想像中咁好食 始終凍咗就冇得拉絲😭🍟BHC SPECIAL FRIES $58有三款揀 唔鍾意食芝士可以揀咖喱同甜醬😆 好脆呀 而且份量超多 我哋幾個人都食唔晒(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
環境都好好 係呢個新開嘅商場地庫 平時應該冇乜人流😯
🐣BBU-LINKLE $178