1K
2022-07-27 113 views
喺大坑好出名嘅拉麵店原來喺尖沙咀都有分店~ 主打多款多款特色湯底嘅拉麵💕 中午去仲有午市套餐🥰 包一碗拉麵,小食同飲品!座位比一般拉麵店寬闊,裝修風格以日本昭和時代嘅懷舊風為主🇯🇵 成個感覺好warm好舒服~ 店員亦好細心咁講解唔同配料嘅製造過程💛 果然係真材實料呀😎 🐮 北海道牛乳忌廉湯雞叉燒拉麵 $98 湯底香滑濃郁,飲完成碗都唔會口乾😝 雞肉叉燒有三小塊😗 用低溫慢煮方式烹調,肉質嫩滑,入口鬆軟😍 配上清甜新鮮嘅甘筍絲🥕 紫椰菜🌱 靈芝菇🍄 同蔥花,營養均衡,健康豐富!小食方面加配咗溏心蛋🥚 同火炙叉燒❤️ 兩款都做得好出色,絕對值得一試🤩

🐮 北海道牛乳忌廉湯雞叉燒拉麵 $98