2022-11-18 50 views
雖然呢間都食過好幾次,但食嚟食去都係叫勁芫荽餐肉滑蛋三文治,今日想試吓其他口味,無意中發現其他款式都幾正😮 大件夾抵食,性價比好高☺️ 絕對值得encore呀~ 芋泥肉鬆三文治超級足料🥰 芋泥口感綿密,芋頭味好出而且夠天然,搭配滿滿嘅肉鬆味道鹹甜鹹甜咁出奇地match💞 另外值得一讚係個面包,有口感得嚟又夠鬆軟,十分推介🥳 黑蒜蘑菇滑蛋三文治採用咗新鮮嘅白菌,味道香濃,滑蛋濕潤,配上麥包感覺更加健康🤪勁芫荽滑蛋三文治果然名不虛傳,裏面放咗滿滿嘅芫荽,每啖都sok sok聲,十分清爽~ 加埋烘底好有港式茶記feel,芫荽控必試🌱 最後要埋台式香酥餅配上店員推介嘅拉絲芝士同火腿!蔥油餅香氣四溢,酥脆可口,配料份量十足,邪惡又好味🤤

• 芋泥肉鬆三文治
  • 士林台式香酥蛋餅