同事介紹觀塘工業大廈有間甜品舖主打賣手作軟曲奇、盒子蛋糕、原個蛋糕一向對軟曲奇好有興趣嘅我一於買啲返屋企同屋企人試新嘢先試必食推薦‼️開心果軟心曲奇🍪開心果軟心曲奇外脆內軟,咬下去的瞬間,香濃的開心果餡料如絲滑的夢境般在口中融化,帶來一絲清新的堅果風味,令人回味無窮。再試第二款人氣推薦❕特濃薄荷朱古力軟曲奇🍪剛用氣炸爐翻熱嘅特濃薄荷朱古力軟曲奇,外表微微金黃,散發著誘人嘅曲奇香氣。咬落去時,外皮酥脆,內裡依然保持住柔軟質感,濃郁嘅黑朱古力同清新嘅薄荷味道在口中交錯,薄荷嘅清新感淡淡撲鼻而來,帶來一種舒適嘅愉悅感,令人不禁想多咬幾口😋😋大推‼️另一人氣產品❣️雙重開心果軟心曲奇都想試,不過因為收工時間先去已賣晒,下次早啲去試吓先🤭

一向對軟曲奇好有興趣嘅我一於買啲返屋企同屋企人試新嘢

先試必食推薦‼️開心果軟心曲奇🍪