2018-12-21 705 views
經常在 sogo 地庫走走~ 呢間魚蛋野 display 係擺得吸引🤩~ 不過唔平,而且一定唔飽🤤,所以一直冇試~ 今次食完飯有點口痕就買一隻 🤤🤤日本產半熟蛋魚餅 $29~店員問係咪即食? 是的~ 飢詩還以為他會翻炸?翻焗? 雖然睇唔到佢翻熱嘅爐具,但肯定係翻叮 🤣 大家需知很多食肆都會叮叮~ 但你知道用叮叮都要技巧吖 😆😆呢個叮到好熱~ 熱到練過鐵沙掌都差D攞唔到 🤣魚肉鬆軟 微彈~ 蛋靚 所以蛋香十足🤩~ 有點覺得這個蛋和魚各有各好,但湊在一起就唔特別 😆講返翻可~ 呢個蛋有一部分好熱,一部分熱到熟咗, 仲有一部分凍凍地🤣🤣 玖子貴可能要出返本員工翻叮手冊 學下專業翻叮啦~ 😉飢point: 6 /10 #hungermarch #飢詩 #非飢詩
經常在 sogo 地庫走走~

呢間魚蛋野 display 係擺得吸引🤩~

不過唔平,而且一定唔飽🤤,所以一直冇試~

今次食完飯有點口痕就買一隻 🤤🤤

日本產半熟蛋魚餅 $29~店員問係咪即食? 是的~

呢個叮到好熱~ 熱到練過鐵沙掌都差D攞唔到 🤣

飢point: 6 /10