2020-07-12
最初開張嘅時候都幫襯過,點知今日再食,好失望。餐廳入面有位,明明見到有客埋單走,都唔見有職員叫入座,白白等多二十分鐘,入到去就見到兩三張卡枱都係吉嘅。。。豬手飯,9成係豬皮,得兩塊碎豬肉,擺到好似俾人食剩咁送嚟。菠蘿冰(特飲跟餐+$9)係糖水冰,無菠蘿味,菠蘿肉係白色,唔係黃色,完全飲唔落。青咖喱豬扒飯,豬扒Dry到起絲,但嗰咖喱汁係OK嘅。成餐飯,淨係得牛肩肉湯粉,酸辣鳳爪,椰汁冰(偏甜)係過得去。另外就係服務態度,下午茶時間見無派下午茶餐牌,問職員拎,隔離枱都係要下午茶餐牌,等左十幾分鐘都無拎嚟,隔離枱頂唔順自己走去收銀枱攞。跟住終於等到派下午茶餐牌,順便同頭先嗰個職員落單,佢無啦啦同我哋講其實下午茶餐牌同午餐牌係一樣,我哋一頭霧水。我哋又無話佢唔拎餐牌俾我哋,亦都無講其他嘢,純粹係叫佢幫我哋落單,完全唔明佢咁講係咩意思,係解釋緊自己點解唔拎下午茶餐俾我哋 定還是講緊我哋頭先無必要問佢拎下午茶餐牌?但我哋當時無啦啦聽到佢咁講,其實都有啲不爽。
豬手飯,9成係豬皮,得兩塊碎豬肉,擺到好似俾人食剩咁送嚟。
青咖喱豬扒飯,豬扒Dry到起絲,但嗰咖喱汁係OK嘅。
但我哋當時無啦啦聽到佢咁講,其實都有啲不爽。