2023-06-28 155 views
路過呢間餐廳多次,一直想幫襯,今次終於在端午節假期中午試吓餐廳主打而家好流行而我又好鍾意嘅蛋包飯、疏乎厘pancake,而位置在電梯對面亦好易搵,所以吸引到好多人😄食物方面都算中規中矩,可惜其中一個主打嘅疏乎厘pancake真係用慘不忍賭去形容,扣晒分😌服務亦有待改善,估計係店長嘅人物真係應該好好檢討自己嘅服務態度,反而新上班店員值得一讚👍🏻咖哩唐揚炸雞蛋包定食($88)蛋包飯炸雞做得幾好,炸得乾身又唔會太油,可惜咖哩比較似超市買嗰啲盒裝😅抹茶黒密豆乳(跟餐半價後$18)北海道芝士年糕($36)呢個要讚👍🏻同樣炸得均勻,外脆內軟,芝士流心,非常好食😋味醂魚乾($36)炸得略為乾,味道偏甜😅原味班戟($88)可以講食過之中最失望嘅一間🥺我個人最鍾意食原味,原因主要係可以食到蛋香,空氣感的滑溜感覺,可惜完全唔係呢回事,完全冇蛋香,又實又粗😔嘥晒
路過呢間餐廳多次,一直想幫襯,今次終於在端午節假期中午試吓

咖哩唐揚炸雞蛋包定食($88)

抹茶黒密豆乳(跟餐半價後$18)

北海道芝士年糕($36)
呢個要讚👍🏻同樣炸得均勻,外脆內軟,芝士流心,非常好食😋

味醂魚乾($36)
炸得略為乾,味道偏甜😅

原味班戟($88)
可以講食過之中最失望嘅一間🥺

2023-06-22
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)