2017-04-02 160 views
放工約係旺角食飯時常識吧!朋友揀了這間餐廳,很多選擇,又有Combo set!我地一行四人,叫左四個combo set share~~~A+B+C ($168) 首先A類是頭盤,款式選擇很多!芝士焗西蘭花,配埋芝士夠曬惹味!炸魷魚鬚,份量頗多,外皮香脆,超香魷魚香!水牛單骨雞,甜辣可口,好開胃,d肉又滑!生菜肉碎包,與泰式的有點差異,但味道也很好!炒得很香,色香味俱全!主菜同樣吸引! 卡邦尼意粉配溫泉蛋,每條意粉充滿卡邦尼汁,味道濃郁,加上流心溫泉蛋,令意粉更為出色。 帆立貝墨汁意粉,帆立貝鮮味十足,墨魚汁,又濃孜香,意粉爽滑!不錯牛肉鐵窩飯 鐵窩飯有層厚厚的芝士,配上牛肉和熱燙燙的飯好味道啊! 66自家漢堡,牛肉鮮嫩。麵包鬆軟,配埋脆卜卜薯條,無得彈!
放工約係旺角食飯時常識吧!
朋友揀了這間餐廳,很多選擇,又有Combo set!

炸魷魚鬚,份量頗多,外皮香脆,超香魷魚香!

水牛單骨雞,甜辣可口,好開胃,d肉又滑!

主菜同樣吸引!

66自家漢堡,牛肉鮮嫩。麵包鬆軟,配埋脆卜卜薯條,無得彈!
2017-03-02