2020-06-21 862 views
野食整體好一般,有d直頭差添加埋甘既服務態度就絕對吾會再有下次而且成間鋪望落好似吾多乾淨甘 我地坐靠窗邊既座位 成個窗花都系塵 睇見都吾開胃 鋪頭窗邊既塵埃本來book位時book左2個人,提早4小時左右打去問下可否更改3個人,(原意系打算吾得 就取消座位)聽電話既店員問我資料我講完 佢話我無訂位然後我再提供資料佢先話有問佢可否更改 佢答到無菱兩可甘又話得又話吾得,又話黎到要等最後佢叫我等等 話check下先系呢個時候我聽到佢同佢同事既對答佢話 佢話要改3個人喎 吾得都要得嫁啦米者系隔硬黎但最後我去到食飯既候 仲有兩張4人既吉(木台)我地叫左6樣野,雞絲粉皮 無影相難食👎吾凍又吾熱甘個醬無花生味吾知食緊咩回鍋肉 炒得吾油但個醬好杰 炒菠菜菜吾老,好香蒜蓉味炒麵 雖然無乜肉但味道適中 吾會淡某某每一啖既麵都有好香既菜味全晚最難食既菜式黎到所有野都系凍鴨肉鞋又梅,鴨肉有油溢味個皮好粉酒樓食出色過佢蟹粉小籠包 無影相黎到變左 普通小籠包仲要等左50分鐘原來我地開頭嗌個籠俾左隔離木台然後我地問既時候先再重新整過 同超市買番去蒸既差無幾要叫店員好難,佢地哩哂系廚房個邊或者你叫完佢 佢應完你叫你等
野食整體好一般,有d直頭差添
加埋甘既服務態度
就絕對吾會再有下次

鋪頭窗邊既塵埃

本來book位時book左2個人,
提早4小時左右打去問下可否更改3個人,
(原意系打算吾得 就取消座位)
聽電話既店員問我資料
我講完 佢話我無訂位
然後我再提供資料佢先話有
問佢可否更改 佢答到無菱兩可甘
又話得又話吾得,又話黎到要等
最後佢叫我等等 話check下先
系呢個時候我聽到佢同佢同事既對答
佢話 佢話要改3個人喎 吾得都要得嫁啦
米者系隔硬黎
但最後我去到食飯既候
仲有兩張4人既吉(木台)

我地叫左6樣野,

但味道適中 吾會淡某某
每一啖既麵都有好香既菜味

全晚最難食既菜式
黎到所有野都系凍
鴨肉鞋又梅,鴨肉有油溢味
個皮好粉
酒樓食出色過佢

蟹粉小籠包 無影相
黎到變左 普通小籠包
仲要等左50分鐘
原來我地開頭嗌個籠俾左隔離木台
然後我地問既時候先再重新整過
同超市買番去蒸既差無幾

要叫店員好難,佢地哩哂系廚房個邊
或者你叫完佢 佢應完你叫你等陣就無左回事
我地壺茶要加水,牙姐拎走左壺茶 就成壺消失左

Type of Meal
Dinner