2018-02-16
因為朋友有$800優惠,所以特登同佢入去試!要咗枝細清酒凍飲,黎到發現只係室溫凍,晤係凍飲嘅温度,只好等佢喺冰桶浸下先飲得😓。散叫咗幾件壽司,都新鮮嘅!鵝肝壽司~鵝肝好大件,煎得甘香!另加咗份“鰻魚露筍卷”~賣相味道都可以,但每件卷都好散,一夾就散?串燒要咗“牛肉粒”同“牛脷”,推介牛脷 👍🏻,小食要咗幾款,“蒲燒鰻魚”~好厚身 👍🏻、“銀鱈魚西京燒”~應該係一齊燒,但晤知點解一嚿係熱,但另一嚿係凍咗(室温)?、“燒魷魚筒”~晤乾身,好香口、“牛油焗帆立貝”~用錫紙包住焗,所以係熱嘅,牛油味幾香都大隻嘅!食到而家……開個電話check反啲相,同時間個男侍應(並無問一句)就清曬枱面上所有嘢?可能佢(認為)我地晤會再叫嘢?基本上服務係👌🏻,咁其實都只係坐得個3-4張枱客!但相信如果晤係住附近/黎戲院/反工/放工,都未必黎食,因為個商塲7點左右,差晤多啲舖都close咗!
。散叫咗幾件壽司,都新鮮嘅
!鵝肝壽司~鵝肝好大件,煎得甘香!
串燒要咗“牛肉粒”同“牛脷”,推介牛脷 👍🏻
,小食要咗幾款,“蒲燒鰻魚”~好厚身 👍🏻
、“燒魷魚筒”~晤乾身,好香口