2022-02-26 36 views
📍 和將居酒小廚 上星期同朋友去左將軍澳附近 見到呢間餐廳性價比都算高☺️ 就決定試吓~我地當日近中午時間到餐廳 都見到都有唔少客買外賣或堂食 所以等候時間對於我哋黎講有啲長😣 -滑蛋鰻魚叉燒配白飯 $70鰻魚配鰻魚汁一流😋 撈飯一流👍🏻滑蛋size適中 食落口感好滑身🥰 叉燒都好大塊 肥瘦適中 食落口感唔錯🥰日式照燒三文魚扒帆立貝配湯烏冬 $90三文魚扒都幾大件同厚身🥰 食落口感唔會油膩👍🏻帆立貝就有三粒 雖然唔係好大粒 但食落鮮甜🥰如果飯同烏冬二選一 小編一定揀湯烏冬!烏冬食落去好彈牙同滑😍日式照燒雞扒吉列帶子配湯烏冬 $60照燒雞扒份量都唔少 食落去口感唔錯👍🏻吉列帶子咬落去外脆內軟😋 仲有配一啲沙律菜 更開胃😆煙三文魚意式三文治套餐 $55意式三文治包皮咬落去好脆😍 中間夾住薄身煙三文魚、蕃茄、醬汁同生菜等🥰食落去一啲都唔乾 鹹鹹甜甜🤤日式餃子3隻 +$15可以套餐優惠價+$15 就可以有三隻日式餃子🥟餃子都幾大隻 食落去外脆內軟 餡都有唔少👍🏻炸章魚丸 5粒 +$20呢個炸章魚丸口感幾特別😋 有滿滿嘅紫菜鋪面咬落去食到唔少章魚粒🐙 食落去好彈牙 推介大家試吓!吉列豬扒 +$20
📍 和將居酒小廚

可以套餐優惠價+$15 就可以有三隻日式餃子🥟
餃子都幾大隻 食落去外脆內軟 餡都有唔少👍🏻

炸章魚丸 5粒 +$20
呢個炸章魚丸口感幾特別😋 有滿滿嘅紫菜鋪面
咬落去食到唔少章魚粒🐙 食落去好彈牙 推介大家試吓!

吉列豬扒 +$20
食落去外脆內軟 豬扒肉質唔會太肥🤤

日式芝士蛋糕 +$20
芝士蛋糕Size唔係算好大件 但係食落去芝士味好濃郁 幾好食😋

大家睇完我哋嘅食評之後 想試嘅話可以參考下面嘅地址😚👇🏻
✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎
綜合食評📝
外觀:★ ★ ★ ★ ☆
回頭率:★ ★ ★ ★ ☆
抵食指數:★ ★ ★ ★ . 5
地址:將軍澳唐俊街18號The Parkside Mall地下G02B & G05A號舖
TakeAway