2021-05-21 31 views
接近零負評, 想試好耐. 今日終於有機會食. 緊係食 Signature Set!跟足指示, 先落肉, 再落菜, 最後落米線. 叫左特色湯底, 其實係雞湯底 + 微微辣. 我個人認為好飲. 可能因為清清地, 反而唔會蓋過d肉同菜味.  米線偏幼身, 爽口.  肥牛肥瘦剛好 (睇相), 有肉咬. 其餘配菜正正常常. 其實食味係 okay既, 不過如果食慣連鎖店, xx香, 雲xx, 咁比較下, 呢求叫做清d淡味d.成套野, 我覺得雖則無大驚喜, 但絕對可以試. 地方坐得舒服, 大玻璃日光非常充足. 服務都好好.最後我叫埋佢地個甜品, 都幾唔錯.

跟足指示, 先落肉, 再落菜, 最後落米線.

最後我叫埋佢地個甜品, 都幾唔錯.

2021-05-20
$100 (Lunch)