2022-03-06 191 views
先前同朋友行南豐紗廠👯‍♂️行到咁上下 見肚餓就是但搵左一間餐廳叫左啲黎食🍴-因為舖頭入邊Full左 我哋就揀咗出邊open area啲枱嚟食嘢睇到Menu先知道原來呢間Cozy Coffee係有其他分店 而我朋友仔係有食過其他分店嘅 都有話幾好食👍🏽-我地就叫左三樣野食同兩杯野飲🍴: Scallop & Crab Meat Gnocchi - 第一次食gnocchi覺得個口感好得意😂中文雖然係叫做意式薯丸🥔不過佢口感係煙煙韌韌好似食緊芋圓咁🤭:: Iberico Pork Rack - 個豬鞍係幾香 個面煎到有啲啲焦焦脆脆 入面又保留肉汁🐷 不過骨就大舊左啲 肉又唔大舊 相比之下就有點兒貴🤭::: Fries Chicken Wings & Salted Egg Yolk Mayo - 個雞翼就普通左啲啲 不過個醬幾好食😂我呢啲,我唔鐘意鹹蛋黃既都接受到😌:::: Garilbaldi - 酒味唔濃 小酌一杯揀cocktail就最好不過🍹::::: Mixed Berries Ice Cream Float - 朋友仔話佢好甜🤭我冇試我就真係唔知喇-整體而言 味道幾好 價錢上某一兩個d
先前同朋友行南豐紗廠👯‍♂️
行到咁上下 見肚餓就是但搵左一間餐廳叫左啲黎食🍴
我地就叫左三樣野食同兩杯野飲🍴

整體而言 味道幾好 價錢上某一兩個dish係貴咗少少🤭
同埋如果坐出邊有定心理準備 啲狗仔隨時會喺你附近走來走去😂
Scallop  &  Crab  Meat  Gnocchi
Iberico  Pork  Rack
2022-01-16
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch