2019-11-05 263 views
見麥當勞有新出嘅蕃茄蛋豬扒包,就去試一試,因為本身我都好鍾意食焗豬扒飯!一個餐唔加大唔要shake shake薯條要三十九蚊,比起啲二十五蚊餐偏貴,除咗蕃茄蛋豬扒包外,原來仲有個新嘅黑糯米批😍仲有童年回憶嘅雲呢拿奶昔🤤一於全部試晒佢!阿張點餐👦🏻 $39 蕃茄蛋豬扒包餐 +$2.5 雲呢拿奶昔評分(10分滿分):7️⃣食評💬:個包嘅包裝盒幾靚,不過個包嘅賣相就同廣告相差好遠!好彩味道算唔錯,豬扒係厚切,蕃茄洋蔥汁都算夠,唔好太乾。而奶昔就飲返兒時嘅味道,好似飲緊個雲呢拿雪糕咁,偏甜。$8 黑糯米批評分(10分滿分):7️⃣食評💬:黑糯米好足料,好有咬口,醬汁略嫌不夠,有少少乾,不過都好食。

阿張點餐
👦🏻 $39 蕃茄蛋豬扒包餐 +$2.5 雲呢拿奶昔