2011-07-19 37 views
今天是與好朋友一個月一次的聚會,選擇了大吉,因為很想吃日式放題,結果令人失望.....餐廳坐得很逼,差不多枱貼枱,傾計既空間沒有 而旁邊的太太們又很噪我們6:15坐底,點了很多食物,但差不多7:00先有野食,等候時間太長了魚生 <<<< 不夠新鮮羊架 <<<< 靱到咬唔開蟹子沙律 <<<< 個沙律醬稀到好似水咁火炙壽司 <<<<< d 飯燒到燶左,食唔到燒雞亦 <<<< 還可以其他壽司 <<<< 非常之一般燒粟米 <<<< 甜到好假由於我們試了好幾樣款式都不太岩心水,最後要叫一個牛肉鍋+熱烏冬先夠飽,這是唯一我們覺得好味的,另外服務員的態度也很友善,枱枱都追order,但他們都ok有禮貌特價後$158+10% 都是不值,但是難得與朋友相聚,都是開心的!

餐廳坐得很逼,差不多枱貼枱,傾計既空間沒有
而旁邊的太太們又很噪

魚生 <<<< 不夠新鮮
羊架 <<<< 靱到咬唔開
蟹子沙律 <<<< 個沙律醬稀到好似水咁
火炙壽司 <<<<< d 飯燒到燶左,食唔到
燒雞亦 <<<< 還可以
其他壽司 <<<< 非常之一般