2021-08-06 720 views
好耐無去幫襯,話說幾年前去過叫咗一個什麼菠菜意粉,得果三塊菠菜葉,似伴碟多個主角,都唔知自己食梗乜,食梗齋意粉?!又唔係平,所以無再去。好啦事隔多年,又搬舖,又去試下啦。.叫咗兩個主菜,一個跟餐。好彩只係叫咗一個餐,佢一上碗湯一睇就知係麵粉湯,佢話係蘑菇湯,雖然佢白雪雪,但又有蘑菇味,勉強接受。.餐飲叫咗杯凍朱古力,要另加$10,都夠朱古力味嘅,果舊cream,好彩唔係毫無味道得油膩感果種,不過亦唔係好香好邪惡咁種。而值得讚嘅係佢枝飲管係可分解物料,好難得有餐廳會用。.到主菜..碟煙三文魚蒜香意粉一上檯,好似好煮家式上碟,不過味道都可以。而我碟明太子帆立貝意式燴飯,賣相都係無乜,就好似麥記啲相同實物嘅差別….好彩明太子同個飯都好食,燴飯比一般risotto 偏軟,反而啱我口味,而啲帆立貝味道較淡。.整體我覺得呢個價錢..加上呢種餐廳格局可以做好啲。(唔好話我知啲資金投放咗响可分解飲管度…)服務ok嘅!希望下次去會有改善。
好啦事隔多年,又搬舖,又去試下啦。
叫咗兩個主菜,一個跟餐。
服務ok嘅!希望下次去會有改善。
蘑菇忌廉湯
煙三文魚蒜香意粉
明太子帆立貝意式燴飯
凍朱古力
2021-08-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
煙三文魚蒜香意粉
明太子帆立貝意式燴飯