2016-10-30 1084 views
一入門口職員同我地講限75分鐘,之後因為買左生日蛋糕諗住叫佢地幫手雪住先,不過職員話唔可以幫手雪,咁就算啦,因為明白唔同餐廳有唔同規距,不過個位望落高級啲既職員語氣唔可以話差,但係唔好因為我地由落單到野食黎叫左3次要水佢先有人拎比我地店員話即製所以要等20分鐘,水冷面好快到先,可能唔係熱食。因為之前食過覺得好好食,酸酸辣辣好開胃面又煙un呢個鍋蛋阿媽話係好老既蛋😂😂不過調咪好好食辣年糕拉麵對於唔食辣既人黎講會辣啲,食得辣會好過癮,拉麵好掛湯,稍嫌年糕焾左啲大蔥炸雞又係必食之選,不過比起其他分店,屯門店既炸炒厚過其他分店,但都值得一試,提醒一下蔥味會留好耐係口😂小食拼盤有薯條,牛仔骨,豬肋骨同雞翼,佢有3種醬(沙律,蜜糖芥末同韓式辣醬),個人最鐘意沙律醬,肉都算焾同入味,啱曬齊齊食總括黎講野食係好食既係服務態度可以更好
因為我地由落單到野食黎叫左3次要水佢先有人拎比我地
呢個鍋蛋阿媽話係好老既蛋😂😂不過調咪好好食

總括黎講野食係好食既
係服務態度可以更好
2016-10-29
$100 (Dinner)
Celebration
Birthday