咁耐無上嚟仍然好熱鬧🥳一邊係塌塌米好岩玩game一邊係好多擺設嘅餐廳area💛 一班6 7人都有大枱 印象中下就嚟都好光猛 揀2人餐都揀咗10分鐘 好多嘢都想食😛👨🏻‍🍳🤳🏻薯仔忌廉湯配蒜茸包❤️‍🔥好suprise嘅呢個湯係非常好飲飲到真材實料超級細粒嘅薯蓉 入口好香第一次見👦🏻飲曬餐湯👨🏻‍🍳🤳🏻蒜香牛柳粒❤️牛柳粒肉鬆軟 蒜片外層有股甜味會痴痴地牙 同個牛柳粒一齊食就幾夾😋👨🏻‍🍳🤳🏻虎蝦蒜辣炒天使麵上枱幾靚✨ 蝦嘅份量都唔少,同埋蝦肉新鮮唔痴殼👍🏻我本邊鍾意食天使麵 呢個炒得乾身帶少少油香~見有人話可以再辣啲但我覺得都幾辣 😂🙈 惹味嘅辣嚟 不過我食辣比較廢要飲下水😂👨🏻‍🍳🤳🏻德國咸豬手配酸椰菜呢類外國菜嚟到香港跟翻香港人口味煮有時真係好食過外國食😂 我仲記得喺德國第一次食好咸好咸🫠😂呢到皮厚脆好大隻 點埋芥末食夠惹味🤘🏻👨🏻‍🍳🤳🏻蘋果四季春茶 & 甘桔檸檬四季春茶❤️‍🔥發覺蘋果配四季春都好好飲😋
咁耐無上嚟仍然好熱鬧🥳

飲到真材實料超級細粒嘅薯蓉 入口好香
第一次見👦🏻飲曬餐湯

👨🏻‍🍳🤳🏻蒜香牛柳粒❤️

👨🏻‍🍳🤳🏻虎蝦蒜辣炒天使麵
上枱幾靚✨ 蝦嘅份量都唔少,同埋蝦肉新鮮唔痴殼👍🏻
我本邊鍾意食天使麵 呢個炒得乾身帶少少油香~

👨🏻‍🍳🤳🏻德國咸豬手配酸椰菜
呢到皮厚脆好大隻 點埋芥末食夠惹味🤘🏻