🐷🎈大角咀可以坐足成日超闊落咖啡店🥰💥全日英式早餐 $92好食指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷6/10回頭率:🐷🐷🐷🐷🐷5/10賣相香味都好不錯而且夠大份每樣都大大舊不過味道就較普通炒蛋唔夠滑同creamy🍳蛋味亦都唔係好濃果種番茄🍅磨菇🍄有炒過唔錯薯餅好似有啲炸過頭🥔外層炸料有啲厚同炸到硬左烘麵包就唔係好夠脆🍞💥澳式咖啡Flat White $38好食指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷8/10回頭率:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷7/10咖啡相對高質👍🏻可以揀咖啡想nutty定fruity一啲感覺上幾pro 咖啡有一定水準我揀左nutty🥜入面係expresso加奶整體口感好滑味道好濃郁咖啡豆香☕️唔會偏酸反而甜甜地絕對有驚喜🤤//💥Full English Breakfast $92Deliciousness: 🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷7/10Willingness to return: 🐷🐷🐷🐷🐷🐷6/10💥Flat White $38Deliciousness: 🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷8/10Willingness to return: 🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷7/10//🎈The Roastery X (大角咀)大角咀嘉善街18號利奧坊二期地下
🐷🎈大角咀

💥Full English Breakfast $92
Deliciousness: 🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷7/10

💥Flat White $38
Deliciousness: 🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷8/10

🎈The Roastery X (大角咀)
大角咀嘉善街18號利奧坊二期地下G707號舖