2016-03-21 558 views
Weekend行街行到攰想搵野食 周圍都人山人海於是轉戰樓上既cafe 可以hea耐啲 樓上cafe通常都係食西式野 呢間都唔例外而比較特別既係 呢間細細既cafe竟然有意大利燴飯 咁就當然要試下啦我點左黑松露醬珍珠帶子意大利燴飯 而朋友就點左忌廉煙三文魚配天使面 不過我地都是share食的😆天使面好快就上枱 個樣都唔錯 不過就覺得三文魚既量比較少 (雖然係有2大塊 但就覺得唔係幾夠喉) 意粉既質感好好 唔會過硬或過稔 咬落岩岩好 忌廉汁都好足本 每一條面都充滿忌廉汁 唔係求其淋啲汁上面 抵讚! 而意大利飯就等得比較耐先有 但ok啦我地share食 完意粉一陣就有意大利飯食lu 呢個飯既味道比賣相吸引 個樣就普普通通不過呢 都未擺低個飯就已經聞到陣陣既松露香氣喜歡松露醬既人 一定會勁鍾意!珍珠帶子數量好多 食極都好似仲有 口感亦唔錯 帶子既鮮甜味並冇比松露醬完全蓋過 而意大利飯既口感都好好 比平時食既飯偏硬身 好有口感食完野 唔想走住 於是 點左可以飲好耐既花茶花茶我點左一款話有瘦身功效既小天使😂入面有玫瑰花 茉莉花 檸檬草花茶一黎到 哇 靚阿 好浪漫咁既樣原來入面仲有桂

Weekend行街行到攰想搵野食 周圍都人山人海

於是轉戰樓上既cafe 可以hea耐啲

樓上cafe通常都係食西式野 呢間都唔例外

呢個飯既味道比賣相吸引 個樣就普普通通

不過呢 都未擺低個飯就已經聞到陣陣既松露香氣

喜歡松露醬既人 一定會勁鍾意!

食完野 唔想走住 於是 點左可以飲好耐既花茶

花茶我點左一款話有瘦身功效既小天使😂