2022-10-05
Page common係Page 148 酒店lobby,雖然喺酒店lobby,但一啲都唔嘈,座位分怖寬躺,而且樓底高,所以空間感好強,就算坐中間大書枱位仍然會覺得同隔離同對面嘅顧客好有距離,坐得舒服,入到去就會被佢哋嘅三個冰滴壺吸引,真係真材實料滴俾你睇🥰試咗佢哋嘅Tiramisu- 係佢哋嘅signature,本身亦好鍾意食tiramisu,所以一定要嚟試吓,佢用意大利芝士所以食落好creamy,有咖啡味,但對於鍾意傳統tiramisu嘅我嚟講,就覺得欠缺咗杏仁餅同酒味,有啲可惜,不過總括都係好食嘅!蟹肉芫荽牛油果多士- 雖然芫荽唔係我嘅favourite,但佢用嘅份量唔多反而同蟹肉好balance,遮蓋咗佢嘅腥味牛油果多士- 牛油果份量好足而且新鮮,仲要有一層牛油果醬,鍾意食牛油果嘅人一定好like冰滴 - 用咗Momos嘅秘魯Geisha豆,我唸呢隻豆如果飲手沖會好飲好多House blend - 用Columbia & 巴西嘅blend 豆,偏nutty,啱晒我口味
試咗佢哋嘅
Tiramisu