2024-09-21
想打邊爐又唔想買嘢返屋企整,趁今日早收工,同老公撐枱腳☺️平時食放題,最怕就係趕頭趕命,食得勁急。呢間打邊爐冇限時,可以慢慢食,我哋5:30入座,侍應好快安排入座。我哋第一次嚟食,侍應細心交代飲品,醬料位置。前菜,刺身同主菜都好快上。我哋揀咗椰子雞鍋,兩個人食,半隻雞啱啱好。不過不失,見到隔籬枱嗌酸菜魚,超大份!!我同老公都心諗,好彩冇叫,唔係淨係食完個酸菜魚已經飽晒😂到打邊爐,就叫咗個花膠美人鍋,好足料。一開始送一份牛同埋海鮮拼盤,之後就可以掃QR code自己落單。自助吧都有好多唔同食物。侍應亦都會好主動加湯,碗碟。最後仲有一杯Häagen-Dazs雪糕。整體嚟講好滿意,價錢$378+,無限時任食嚟講都算合理。最後我哋大概8:30埋單。好似唔係食咗好多,但係可以慢慢食,傾吓偈,食得都好舒服😌
想打邊爐又唔想買嘢返屋企整,趁今日早收工,同老公撐枱腳☺️
平時食放題,最怕就係趕頭趕命,食得勁急。