2012-11-29 90 views
第一次打食評,主要係想講番我番工附近舖頭D食後感.經過同事帶領都差不多食雲晒.而上星期六友人話接我放工咪諗住帶佢黎食隔離間意大利菜,點知去到見到好多人我地又唔想等,但求就手就轉左黎呢度食個晚餐衣肚.8點幾已經差唔多滿晒人,我地安排坐係近門口既2人枱, 食物點左蕃茄芝士薄餅,小龍蝦意粉.蕃茄芝士薄餅份量幾足,餅底雖然薄,但就唔夠鬆脆,蕃茄片與mozzarella cheese配搭絕對係穩陣之選!小龍蝦意粉劣質,汁還汁,意粉還意粉,龍蝦還龍蝦,分得清清楚楚,我指既係個味道!另外扁意粉煮得過火腍身,龍蝦汁應是用罐頭龍蝦湯,幸好係龍蝦肉雖唔多鮮甜,但質地卻算爽口.