2023-12-07
餐廳環境舒適,服務態度親切,最重要嘅係佢嘅食物質素非常出色!首先,餐廳提供一個90分鐘任飲清酒嘅優惠,只需$148就可以盡情暢飲,真係超抵飲!如果你鍾意清酒嘅話,呢個優惠絕對唔可以錯過酒盜薯仔沙律做頭盤,非常開胃。薯仔沙律入面有好新鮮嘅蔬菜,味道鮮美爽口,夠醒胃。 跟住落嚟就係味醂魚乾,呢個菜式係一個傳統嘅日本小食。魚乾經過用味醂浸泡之後烘乾,質地口感依韌,油脂清香。 再加沙律醬, 餸酒一流,令人食到停唔到口。 牛肉盛合係呢間餐廳嘅一個招牌主菜, 拼盤包括有三角胸小排、背峰、後腰蓋柳、牛小排、三角肥牛、封門牛同牛板腱。每一款牛肉都經過精心挑選同裁切,肉質鮮嫩多汁,口感極佳,由充滿油花肥美多汁,去到脂肪比例均勻,甚至乎牛味極濃郁,都可以食到唔同層次嘅款式種類,無論係咩部位嘅牛肉,都保持住佢嘅原汁原味野菜盛合分別有翠玉瓜、菇菌同茄子。呢個菜盤主打新鮮嘅蔬菜,有翠玉瓜,菇菌, 茄子。呢間餐廳嘅加拿大龍蝦可以話係冇得輸,鮮甜彈牙,長度竟然大過我隻手掌,每一口都飽滿嘅龍蝦肉質係絕對令人大滿足,一咬落去彈牙之餘,龍蝦汁直頭咇出嚟,佢嘅鮮味同質感絕對可以滿足到最挑剔嘅味蕾。