2024-09-19
🚇九龍城🥘打邊爐💚獨立房🐶可帶狗去邊度揾先?就係呢間🌿瀛鍋🌿啦,佢有兩層高,地下嘅就係一張張邊爐枱,而樓上就係獨立房,細房嘅2人去到大房嘅10人以上都有,設有低消,佢哋打邊爐嘅形式係散叫,款式都幾多,由刺身去到熟食都有,每一間房都有獨立電視,非常適合一班朋友或者家庭聚餐😆,地下仲有兒童區,方便小朋友坐得耐可以過去玩吓,咁就唔驚佢哋悶親自己又可以烚吓烚吓啦,今日就帶咗🐶細佬嚟,訂咗細房🥘椰子孖寶雞鍋 $298 :我哋就叫咗個椰子鍋底,佢哋嘅孖寶就係椰皇同椰青,將所有新鮮嘅材料落晒去,包括椰肉🥥,再加入雞肉同其他蔬菜配料,可以先食雞飲吓個湯底先,真係超濃郁清香😍,所有椰子嘅精華喺晒裏面,絕對冇偷工減料,飲落椰青水微甜,超開胃,雞肉份量都唔少,食落肉質鮮嫩,一啲都唔靭😋,呢個湯底值得推介🙌🏻🙌🏻🍣特瀛刺身 $198 :呢份刺身拼盤有三文魚,希靈魚,北寄貝同紋甲魷魚等,所有嘅刺身都非常新鮮🤤,三文魚夠晒厚肉,油脂分布均勻,另外值得一讚嘅係佢既魷魚,佢裏面包住蟹籽,魷魚夠爽口,食落去帶有煙靭嘅感覺,連埋蟹籽一齊食口感更加豐富👏🏻👏🏻💚紫菜響鈴 $78 :唔好睇小佢呢款響鈴,佢比一般出邊嘅大一倍,
🥘打邊爐
💚獨立房
🐶可帶狗
去邊度揾先?
💚紫菜響鈴 $78 :唔好睇小佢呢款響鈴,佢比一般出邊嘅大一倍,灼幾秒就可以食得,超鬆脆,因為包有紫菜嘅關係就會更加香👍🏻
💚雜錦丸 $98 :呢款雜錦丸最特別嘅係手打鮮牛肉丸,佢係超彈超重牛肉味,睇得出係手打出嚟,咬落超彈牙又夠大粒🤤,其次就係佢哋推介嘅台灣貢丸,足料之餘都係彈牙,食落超香冬菇味👍🏻👍🏻
🥩雜錦啖啖肉 $368 :呢個拼盤有手切牛肉同黑毛豬肉片,牛肉雪花均勻,落鍋灼一陣已經食得,鮮牛肉肉質爽嫩,牛味又重,值得推介😉,另外一款豬肉片都唔錯喎,冇雪藏味,亦都唔蘇,佢哋切成薄片,所以都係比牛肉灼耐少少就可以食得,脂肪比例唔算多,但食落又唔覺靭,反而口感都唔錯👍🏻
🍹洛神花大大杯 $38 :嘢飲方面就叫咗呢杯自家製嘅洛神花茶,幾抵飲,又唔會好甜,最緊要係可以解渴消膩😆