2023-10-21 44 views
好欣賞餐廳手工丸類、餃類、炸物等可以叫半份💕🔸鮮茄白蜆鍋+椰子雞鍋餐廳主打湯底係可以先飲用湯底,鮮茄白蜆超足料,蕃茄應該有5-6隻係入面,蜆就有數10隻,隻隻都飽滿而且冇沙👍🏻椰子雞湯底同平時飲開有少少唔同,偏酒味d,雞肉用左花雕浸左另上🔸手打三色丸工色丸分別係松露墨魚丸、豬肉丸、牛肉丸,3款丸之中我最愛松露丸,超香松露味同埋食得出d丸唔多粉,真材實料🔸什菌野菜籃連個野菜籃都擺盆擺到咁靚靚,菜類都好新鮮脆綠,粟米🌽超甜🔸麻極牛魔皇小碟我地叫左個細size,但每款都有4-5塊,分別有牛小排、牛胸爽、牛舌、牛柳粒同手切肥牛,牛舌平時多數剩係識得拎黎燒,原來打邊爐都可以好爽口👍🏻牛柳粒好重牛味🔸蟹籽百花油炸鬼初初以為係打邊爐既配料之一,原來係小食黎架,油炸鬼炸炸脆卜卜,配上彈牙蝦膠,唔覺唔覺食左幾舊😂🔸椒鹽白飯魚份量心想像中少,不過條條白飯魚都係大大條脹卜卜,超好送酒😌🔸紫菜響玲卷半份因為miss左單,最遲先出現,但好欣賞可以半份咁叫,岩哂我同豬先生e d2個人叫🫶🏻餐廳唔限時,而且有多間vip房,無論小人同一大班人共聚都好合適💕而且餐廳有自己既魚缸,所有食材一目了然👍🏻
好欣賞餐廳手工丸類、餃類、炸物等可以叫半份💕

🔸鮮茄白蜆鍋+椰子雞鍋

🔸手打三色丸

🔸什菌野菜籃
連個野菜籃都擺盆擺到咁靚靚,菜類都好新鮮脆綠,粟米🌽超甜

🔸麻極牛魔皇小碟

🔸蟹籽百花油炸鬼

🔸椒鹽白飯魚
份量心想像中少,不過條條白飯魚都係大大條脹卜卜,超好送酒😌

🔸紫菜響玲卷半份

$500 (Dinner)