2022-05-18
幫襯左牛角好多年,除咗牛角,仲有牛涮鍋佢嘅其他餐廳等等,因為佢嘅食物質素維持得唔錯,而且有手機app去攞飛,感覺好方便,而且食物嘅口味亦都啱我同我嘅朋友。苦等開放晚市堂食,約好耐都冇見嘅朋友去食飯,大家都好有期待,亦都叫咗Level4嘅澳洲和牛,但係叫晒所有牛嘅唔同部位,都覺得同一直食開嘅質素比較,感覺大不如前,朋友試過觀塘,尖沙咀等等,已經覺得旺角呢間係最好食,但係今次食嘅質素認真麻麻,牛肉比較”鞋”,有啲靭,牛肉嘅香味亦大不如前。心諗,究竟Level 1到Level3嘅牛肉會係點樣呢,真係無從得知,我都叫咗level 3 SRF 嘅牛肉試咗一下,感覺都係大不如前,究竟係商業手法,想我哋食再高級啲?還是呢個批次嘅牛麻麻哋?還是。。。?今次嘅感覺有啲失望,希望佢會努力改善一下, 收到我哋顧客嘅反映。又或者各位你哋有唔同嘅睇法,不妨分享一下,求各位可以分享一下邊一間牛角buffet係最好食而且送餐嘅同事,都好唔顧及食客嘅感受,我好明白張枱好細,但係佢將啲生嘅食物放喺我隻食熟野既碟周圍,我連放筷子嘅地方都冇,而偏偏係有其他地方可以放嘢食!!呢個先係重點!求其放喺張枱度,爭在未喺我個頭上面放
而且送餐嘅同事,都好唔顧及食客嘅感受,我好明白張枱好細,但係佢將啲生嘅食物放喺我隻食熟野既碟周圍,我連放筷子嘅地方都冇,而偏偏係有其他地方可以放嘢食!!呢個先係重點!求其放喺張枱度,爭在未喺我個頭上面放落去。
而且,一叫咪,叫你個號碼,就即刻開始計時,剛剛坐低嘅時間,同佢張單嘅時間,相差5分鐘,5分鐘唔多,但係感覺就好差
明白疫情為食肆帶嚟嘅影響,但我覺得消費成日都要受到尊重,今次食嘅性價比係非常之低。
期望佢有改善,我會繼續支持!