2008-09-19
一直都想試這間店, 本來想去美麗華那間, 因為係最耐丫嘛, 不過17/9晚放工就腳, 同老公去了cwb這間~開頭以為位置難搵, 但原來在888拉麵樓上!入到去, 個環境唔錯~ 雖然我地冇訂位, 但侍應們好快執左張枱俾我地, 仲係卡位tim~睇menu, 都好多野食呀! 三心兩意, 最後叫了三串串燒 (2雞翼1帶子), 日式燒餅, 特式什錦豬骨湯拉麵, 咖喱豬扒飯串燒: 至少要叫三串架, 雞翼唔錯, 不過老公話唔夠乾身, 而帶子我地兩個都覺得好好味, 個汁好正, 可惜只得兩粒, 唔夠喉!日式燒餅:上枱時熱辣辣, 好香, 亦都好好味, 一定要趁熱食, 不過兩個人食會好滯, 同埋我覺得個汁要多d, 可能我鍾意爆多汁掛~特式什錦豬骨湯拉麵:湯底正! 我同老公都好鍾意個豬腩肉! 索晒d湯, 好好味!咖喱豬扒飯: 都不錯~ 老公好鍾意~仲叫左兩杯野飲: 益力多士多啤梨梳打, 益力多芒果梳打, 我覺得士多啤梨好飲d服務亦不錯, 好有禮貌~ 到九點幾餐廳仲會較暗d燈, 個feel即刻正好多!會再黎呀~ 下次試多d小食先~
開頭以為位置難搵, 但原來在888拉麵樓上!
咖喱豬扒飯: 都不錯~ 老公好鍾意~
會再黎呀~ 下次試多d小食先~