2016-05-31
全港唯一一間以Teddy Bear做主題的Cafe, Cafe入面既佈置, 餐桌紙都印有Teddy Bear,深受大人小朋友愛戴...有可愛既Teddy Bear陪伴進餐, 食得更加開心!胃口大增! 店內更設有小朋友圖書角, 小朋友在食店內除左可以享用美食外, 仲可以睇埋圖書, 真係岩哂一家大細, 增添親子時間.Cafe沒有時間限制, 約埋三五知己去影下相,食下野, 閒聊一番, 不錯的選擇...逢星期一至四更有指定的飯類/意粉類九折優惠, 好抵食啊!!!------------------------------Menu選擇多, 意粉,飯,扒類,樣樣齊...【芝士千島忌廉汁焗鮑魚海鮮龍皇飯】HK$88超多芝士係面, 焗得好靚, 色澤光鮮...除左有兩隻青口外, 仲有好豐富既魚柳, 魚柳被焗過之後依然好滑, 焗飯粒粒分明~ 讚!【忌廉黑松露煙三文魚天使麵】HK$93天使麵吸收了忌廉汁, 非常入味, 林度剛剛好, 好juicy...配上雜菌同西蘭花, 令食客食得健康!! 再有煙三文魚併成花朵, 令整碟意粉賣相更為吸引!我地仲加左HK$20轉為套餐, 可以飲到是日餐湯"忌廉湯"同埋牛油多士
Cafe沒有時間限制, 約埋三五知己去影下相,食下野, 閒聊一番, 不錯的選擇... 逢星期一至四更有指定的飯類/意粉類九折優惠, 好抵食啊!!! ------------------------------
Menu選擇多, 意粉,飯,扒類,樣樣齊...
【芝士千島忌廉汁焗鮑魚海鮮龍皇飯】HK$88 超多芝士係面, 焗得好靚, 色澤光鮮...除左有兩隻青口外, 仲有好豐富既魚柳, 魚柳被焗過之後依然好滑, 焗飯粒粒分明~ 讚!
【忌廉黑松露煙三文魚天使麵】HK$93 天使麵吸收了忌廉汁, 非常入味, 林度剛剛好, 好juicy...配上雜菌同西蘭花, 令食客食得健康!! 再有煙三文魚併成花朵, 令整碟意粉賣相更為吸引!
"忌廉湯"-有蘑菇碎, 飲既時候好有口感~
牛油多士 - 焗起好鬆脆