2023-10-08
朋友英國返香港,最掛住就係日本美食,想食呢間好耐,聽講排隊排得好誇,所以為咗呢個老友決定排下無所謂。我哋一行8人打算食lunch,本身都預左排點知去到竟然話無book嘅無位(原來有得book!?),唔接受walk in, 我真係萬萬想唔到排都唔俾排,咁帶住幾個細路最重要搵野食,見唔俾入就算打算走,點知正想走之際員工傾傾下決定安為座位俾我哋由於分咗兩張枱關係,我哋每自叫lunch set, 唔止小朋友,大人見到熊仔都非常少女心,影勁多相先開始打邊爐人多嘅好處可以咩味都點,不過最滿意依然係壽喜燒湯底lunch set嘅話可能男士們就未必夠飽,不過小朋友同女士們都ok,美中不足係因為要為熊仔造型,所以湯底最後會比較「杰」身,呢個都係無辦法嘅,所以建議快d食。總括黎講味道係平日日式火鍋水平,雖然後面「杰」左,但打卡黎講係抵銷返不足中午lunch set亦抵食,員工服務好