2024-06-24 366 views
上到餐廳,環境幾靚,好多BE@RBRICK模型,好啱打卡用,仲有盲盒比大家買。由話book左位直至食完飯走人,都吾覺D服務有好既一刻。首先,話book左位之後佢系吾應我,我企系度等佢應我,再等佢帶我位,佢都冇講野/手勢示意我坐某張枱,都算。甘嗌左野食,等左應該都有半個鐘,先有第一道菜。每道菜食淨少少既時候(同朋友傾緊計,未食完),D人都keep住系我地面前行黎行去,感覺到佢地好想收碟,但個場仲有好多位。成餐飯,3-4個侍應隔遠望住你食甘,好似一直被監視🥹 埋單佢比左張$50 coupon我,系滿$400先用得,但其實系尼間餐廳$400話甘易就滿。尼碟實際冇相甘大,一睇到就失望左,但味就好味既,同平時食既卡邦尼分別吾大,系creamy D個類。尼個睇落就豐富好多,靠佢就食得飽喇。龍蝦肉都算比得多,但就真系鹹得濟,好少可食到吾想繼續食。飯就同平時西班牙飯一樣好食。

卡邦尼意大利粉

龍蝦意大利飯

$200 (Dinner)