可能係全香港最好service 的拉麵店!座銀(跑馬地)海鮮。雞 拉麵👍🏿 + 溏心蛋👌🏿 +炸雞👍🏿係香港食到接近日本拉麵味道的拉麵店,門口按排入座職員介紹menu, 上坐時店內職員問要冷熱茶🍵、店內特色擺設、座位雖然是吧枱、但非常舒適寬敞、窩心的洗手間🚻設計等、都留下好的印象!上拉麵時🍜,盤内有濕毛巾、紙圍巾、貼心的服務、收加一服務費不過份,哈!飲一啖熱湯、對重口味的我黎講、海鮮雞拉麵比雞白湯拉麵更有層次、更鮮香、好好飲,麵質都幾夾個湯!炸牛蒡香脆甜👍🏿唔好浸湯先食、會淋晒,叉燒大大塊、唔乾唔韌👍🏿,蛋就不過不失!炸雞🍗好多肉汁、唔算油、值得一試!今次體驗很好、下次可以去試埋中環分店!🍜👍🏿
可能係全香港最好service 的拉麵店!

炸雞🍗好多肉汁、唔算油、值得一試!

今次體驗很好、下次可以去試埋中環分店!🍜👍🏿
2018-01-30
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)