#BU Healthy Dining & Gathering尖沙咀河內道18號K11購物藝術館3樓310-311號舖-----😝見個名有healthy好似好healthy咁 就決定黎試一試😂番茄蝦意粉 果然好healthy 😎係新鮮番茄ge味道😝酸酸地 調味唔多 個感覺真係好healthy 但係healthy到有d淡😆白酒煮青口就相對無咁健康feel啦 鹹左少少 青口亦因為煮得太耐而有d老 ...而標榜無激素ge西班牙黑豚伴蘋果燒汁 燒汁並無🍎味 黑豚肉質偏硬 但本身豚肉扒係靚ge 🐷肥瘦適中 肉味濃郁 ~整體不過不失 總括黎講 呢間餐廳ge食材食得出確係好新鮮 非常唔錯 可惜廚師👨🏻‍🍳功力未到家 全部味道都做得唔到位 浪費左優質ge食材~-----B仔整體評價:7.5/10個👍🏻B仔抵食程度:7/10個👍🏻B仔環境評分:8/10個👍🏻B仔味道評分:7/10個👍🏻B仔回頭機會:7.5/10個👍🏻-----#swallowhk跟住我一齊吞食香港啦!#swallowtst
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館3樓310-311號舖
B仔整體評價:7.5/10個👍🏻