2022-07-02 104 views
依間小店主打台灣便當外賣,亦有唔同小食,眼見大部分食物都係即叫即造。店面裝修睇落簡潔企理,但格局就令排隊冇咁方便。阿嬤雞腿便當 🍱 $65便當既米飯係珍珠米口感,唔乾身且粒粒分明,兩件雞腿都好大份,即使拎番屋企食,外皮都依然香脆。我特別鍾意佢地既配料,既有開胃爽口既小菜,亦有清淡既蔬菜,每款都增添唔同風味,但榨菜同木耳都係偏辣,🌶️ 食唔到辣既朋友就要留意。蛋餅 🌯 $22蛋餅配料任君選擇,餅皮幾香口,但係偏硬身個隻,加上比較薄身,唔算抵食。冬瓜茶🥤 (跟餐)清涼解暑,岩曬夏日炎炎既日子,但味道偏甜,包裝唔算方便,而且幾易溢出。

阿嬤雞腿便當 🍱 $65

蛋餅 🌯 $22

冬瓜茶🥤 (跟餐)
TakeAway