2024-05-02 36 views
最近天氣好炎熱,不想再食打邊爐,就喺今次揾到呢間四湯八麵,餸菜新鮮,湯底有水準,食物製作都好細心👍😝。🔀🔀@福州大蝦•肉扎湯手工麵湯底落口順滑,濃厚肉扎味道,配合新鮮大蝦,真係一試難忘。滋味濃郁,全都是肉同大蝦嘅味道,麵底彈牙,真系十分過癮。 ⏺⏺@私房沙爹陳皮魚蛋足足嘅沙爹風味,配以爽口魚蛋,令人一試難忘,再一口,又一口,真係食不停口🤪。⏭⏭@香葉黃金芋泥球🌟淋上獨特嘅香葉醬汁,陣陣芋香瀰漫口腔,外脆內軟,真正做到香香口感,令人回味無窮,無比滿足。好鍾意品嘗不一樣嘅菜色,都可以考慮嚟四湯八麵試試!如果你想要揾D新口味,你一定要黎試下四湯八麵,我諗你一定輸抵👍🏻!我將來都會再嚟呢間餐廳,食番D大海紅湯火鍋或者嚐嚐其他食物。餐廳環境我都好中意,很清潔同埋服務態度都很好,誠意推薦你地黎!🤣
🔀🔀@福州大蝦•肉扎湯手工麵
⏺⏺@私房沙爹陳皮魚蛋