2022-07-09 612 views
放假熱辣辣 一定係留係屋企叫外賣🥹今次試下呢間開咗無幾耐嘅台式小店~ 整體價錢合理,算幾平添😜 不過食飯質素就可圈可點🙈蔥油鹽酥雞扒飯 💰$39 🐔雞扒大大塊 即叫即炸,送到嚟屋企都仲熱辣辣 脆卜卜😙 唔算特別好食 不過確係有士林夜市嘅風味😌 短暫醫下旅行癮都ok!鹽酥排骨肉燥拌麵 💰$44 🐷呢個唔係咁推薦🙊 一打開見到塊排骨咁深色,就已經知出事ಠ_ಠ 一係就炸到燶,一係就咸到苦。結果真係咸到苦 我媽形容係食完即刻腎病個種”咸”🫠 而且啲麵送到嚟屋企已經變咗1 pat 嘢⋯不行不行炸拼盤 💰$27 (炸雞髀菇、炸玉子豆腐、炸鹽酥雞粒)人生第一次食炸玉子豆腐 都幾驚喜🤣外面薄薄層粉 入面係滑嘅豆腐 幾好味😋 炸雞髀菇同鹽酥雞粒都係正常發揮 又係好有夜市風味👍 跟餐冬瓜茶 💰$6食完咸嘢,飲番杯冬瓜茶中和返😜不過其實冬瓜茶都偏甜 唔飲開甜野嘅人 可能未必接受到(´・Д・)」間唔時食下都OK嘅~呢度都好多選擇 下次再試吓其他先😉

蔥油鹽酥雞扒飯 💰$39 🐔

鹽酥排骨肉燥拌麵 💰$44 🐷

炸拼盤 💰$27
(炸雞髀菇、炸玉子豆腐、炸鹽酥雞粒)

跟餐冬瓜茶 💰$6

間唔時食下都OK嘅~
呢度都好多選擇 下次再試吓其他先😉