2023-10-25 23 views
返工日子喺灣仔食晏勁難搵位,夜晚嘅灣仔就好好多啦,咁啱經過平時晏晝好多人嘅餐廳,見有好多位,就入去試吓啦。餐廳裝修新淨,仲有梳化位。食台灣嘢點少得台式品,我地點左仙草冬瓜茶同紅豆奶茶,兩杯都幾好味。大家都唔係好餓,就決定叫一個飯加啲小食算啦,要左蒲燒鰻魚飯,酥炸地瓜條同吉列炸蠔。蒲燒鰻魚飯賣相幾好,仲有啲日式嘅感覺添,鰻魚好厚,配埋隻溫泉蛋,紫菜碎同埋啲蔥花,十分好送飯!即時有啲後悔冇叫原條鰻魚。酥炸地瓜條炸得好乾身香脆,一啲都唔油膩,地瓜好甜,食到唔停口。吉列炸蠔一樣炸得好靚,仲好大隻,只係$48性價比十分高!最後食埋個糖水芋圓燒仙草,好完滿嘅一餐。

餐廳裝修新淨,仲有梳化位。

吉列炸蠔一樣炸得好靚,仲好大隻,只係$48性價比十分高!

最後食埋個糖水芋圓燒仙草,好完滿嘅一餐。

2023-10-16