2018-03-22
D2two宜家都開始有唔少野食進駐左喇! 😃😃😃今日同同事黎到呢間台式小店做lunch, 店子唔係好大, 只有2張長枱同一張高枱, 以lunch黎講真係比較難揾位不過可能因為唔係咁多人知道呢度有得坐低食掛~ 今日黎都仲有張高枱坐呢度既野食唔多, 就係撈雞, 撈雞同撈雞😂1人份量既撈撈雞 $45 (可選胸腿肉 半份 / 3隻雞翅 + 任選3款配菜)新開張送拉麵,所以我地唔使另外叫拉麵我自己簡左胸腿肉 半份 + 黑木耳, 杏鮑菇 & 貢丸以1人份量黎講份量岩女仔食, 算係岩岩好唔算好多, 味道方面叫左原味 職員介紹就係椒鹽味, 食落味道都算幾入味bo! 胸腿肉 同拉麵都比椒鹽味包圍住, 不過食落個味道唔會話好重味, 岩岩好喇!!黑木耳, 杏鮑菇 & 貢丸 都有佢地應有既口感爽 口 有 味 道 嫁❤️❤️❤️雖然係凍食,不過呢幾日天氣又開始暖返,都幾適合!整體都唔錯! 本身怕會唔夠再叫埋冰凍既珍珠奶茶+胚芽 $21 (叫野食加飲品 -$4)飲品味道都唔錯,入面仲有好多胚芽~ 我幾中意😋😋😋👍🏻不過唯一缺點就係...份量方面岩d唔係食太多野既女仔, 男仔就應該會唔夠飽, 如果可以大份d就更加
新開張送拉麵,所以我地唔使另外叫拉麵
我自己簡左胸腿肉 半份 + 黑木耳, 杏鮑菇 & 貢丸
職員介紹就係椒鹽味, 食落味道都算幾入味bo!
黑木耳, 杏鮑菇 & 貢丸 都有佢地應有既口感
爽 口 有 味 道 嫁❤️❤️❤️
雖然係凍食,不過呢幾日天氣又開始暖返,都幾適合!
飲品味道都唔錯,入面仲有好多胚芽~ 我幾中意😋😋😋👍🏻
另外叫1人餐 加飲品 (-$4), 算係單點,
呢個lunch咁就食左$66 了, 價錢略為有點高, 如果有套餐價就更加好了!🙂