2017-03-18 76 views
金佰利廣場裏有好多食肆,而且附近有好多個大型購物商場,行完街去食晚飯就啱哂,今次同一個朋友一齊去。餐廳裝潢不錯,而且食物有台式同西式,有好多選擇,我自己比較鐘意食三杯雞,一於點個餐。魚湯時菜魚湯香濃,雖然我唔太鍾意食娃娃菜,因為冇乜味,但配埋個魚湯,魚湯味濃,又唔錯喎三杯雞配白飯好香呀,色凙都好靚,炒得非常之香,椒味好香,雞又滑又入味,咸得黎帯點甜,但又唔會甜得濟,加上蒜薑味香,加埋雞肉又有另一番風味,雞肉好入味,蒜頭又爆得好香,就咁食都惹味珍珠奶茶呢杯珍珠奶茶不錯,茶味香濃,奶同茶既比例啱啱好,珍珠粒粒夠彈牙呢一間台式餐廳位置非常方便,食物質素又高,不錯
魚湯時菜
三杯雞配白飯
珍珠奶茶
呢一間台式餐廳位置非常方便,食物質素又高,不錯