1 day(s) ago 0 views
今日帶大家嚟到尖沙咀K11食台式火鍋,相信大家對湊湊火鍋都唔陌生❤️限定新品有七五折 因為做到10月31號 真係超抵食👏🏻👏🏻 -今次食咗佢哋新出嘅鍋底 分別係貴州木姜子酸辣湯 同埋鰹魚昆布湯 酸辣湯非常開胃 而且唔會太辣食得好舒服 而家啱唔食辣嘅朋友就啱晒啦 鰹魚昆布湯清香鮮甜 ,即使湯底升級亦都唔加價‼️-我哋仲叫咗新品炸蚵仔 炸得好酥脆而且粉漿一啲都唔厚 非常香口💯💯-海鮮拼盤 分別有蝦扇貝白鱔蜆肉同埋鮑魚等等非常豐富,全部都好新鮮 而且上枱都好靚好精緻-另外叫咗美國特選牛板腱 肉質係比較瘦 啱晒我唔鍾意食太肥 而且切得好薄食落一啲都唔韌啱啱好🤍-貓爪蝦滑造型好可愛,好特別 而且口感亦都好彈牙-爽口牛黃喉用咗厚切嘅方式 口感好爽口,都幾鍾意食-皇帝菜同蜆肉菜好新鮮嫩滑 而且蜆肉一啲沙都冇好鮮甜🤍-嘢飲方面叫咗抹茶開心果 味都幾特別 開心果味濃郁 另一杯叫咗百事蜜桃生可樂 估唔到都幾夾 蜜桃味同可樂絕配啊💯-

今日帶大家嚟到尖沙咀K11食台式火鍋
我哋仲叫咗新品炸蚵仔 炸得好酥脆
而且粉漿一啲都唔厚 非常香口💯💯
海鮮拼盤 分別有蝦扇貝白鱔蜆肉同埋鮑魚等等
非常豐富,全部都好新鮮 而且上枱都好靚好精緻
貓爪蝦滑
造型好可愛,好特別 而且口感亦都好彈牙
爽口牛黃喉
用咗厚切嘅方式 口感好爽口,都幾鍾意食
皇帝菜同蜆肉
菜好新鮮嫩滑 而且蜆肉一啲沙都冇好鮮甜🤍