2020-04-11 146 views
呢排因為疫情都唔敢出街,係屋企煲劇,口痕就落樓下買炸雞外賣自取,估唔到而家原來做緊優惠,4月10號至5月10號買香香炸雞(大),第二款食物可以任選半價,有成17款嘢食可以揀,作為炸雞控嘅我當然唔執輸,買多少少返屋企煲劇慢慢嘆🤤外賣自取都算幾快手,大概10分鐘雞肉就新鮮炸起可以食得~台嗑三塊雞~個人最喜愛的一款,炸雞幾大件,啱啱炸起,新鮮拎返屋企外皮仍然保持香脆,估唔到肉質又幾嫩滑,咬落去有肉汁流出來,食落不太乾身,調味相對來講亦啱啱好~墨魚甜不辣~好耐冇食過炸魷魚鬚,呢款係類似炸魷魚鬚,但係一口size,但份量比想像中多,適合一家人share,啱啱炸起幾酥脆,外皮不算厚,咬落去亦食到淡淡彈牙墨魚,有幾次仲食到幾條墨魚條一齊😂香香炸雞(大)~啱啱炸起熱辣辣,分量多,肉質頗為結實,採用雞胸肉,與台嗑三塊雞不同,一口size,啖啖肉無骨,一路睇戲唔經唔覺已經食晒全份😂
外賣自取都算幾快手,大概10分鐘雞肉就新鮮炸起可以食得~
台嗑三塊雞~
台嗑三塊雞

墨魚甜不辣~
墨魚甜不辣

香香炸雞(大)~
香香炸雞(大)
2020-04-10
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$40 (Tea)
台嗑三塊雞
墨魚甜不辣