2021-07-27 71 views
陪朋友去開Megabox 逛街街,夜晚想食個飯,朋友見到佢哋有新出嘅菜式,同埋有個特價優惠$58 梅子鷄,即刻入去試。雞肉食落有口感,而且份量唔細之餘仲充滿著梅子香味,肉汁鮮嫩。有一碟梅子汁,唔夠可以再點多啲㗎🤣價錢其實幾抵,值得一試 😋其實我哋都試咗佢哋個新嘅菜式,就係豬三寶同牛三寶拌麵個人比較喜歡豬三寶撈麵,感覺用料多d,有我喜歡的台式豬大腸,食得出佢哋嘅面係自己做,非常彈牙。因為當日其實天氣非常炎熱,同朋友二話不說叫咗佢哋嘅凍飲,見到旁邊有好多人都有嗌,於是試吓佢哋嘅茶凍水果茶🍹同士多草莓櫻姬沙沙冰🍧其實個人推介水果茶,好好飲,你feel到係有用新鮮果汁放落去,而且仲有好多水果,但如果個水果茶再大杯啲就好啦🙇🏻( 可能嗰日好熱好口乾)朋友嗰杯草莓沙冰,其實賣相好靚,我都忍唔住用嚟打卡😂

價錢其實幾抵,值得一試 😋

其實我哋都試咗佢哋個新嘅菜式,就係豬三寶同牛三寶拌麵

朋友嗰杯草莓沙冰,其實賣相好靚,我都忍唔住用嚟打卡😂