2018-06-14 101 views
去到天后食飯都食到有D厭厭地, 唔係日本野就係火鍋串燒. 都貴同埋冇咩新意. 所以今日我地去左一間新開既台式料理度試下. 轉轉新口味...呢度既MENU選擇好多, 真係唔知食咩好. 所以我地都係叫左例牌既幾味. 先叫左個台式牛肉麵. 好足料有牛筋牛展同牛腩. 湯底好清唔會咸麵質都好彈牙既. 呢個係酸辣湯一人份量!!!!!真係好大碗呀OMG... 好彩我地叫一人份咋如果唔係都唔知點飲得晒呀食台灣野又點小得食呢個酥炸拼盆呢? 台灣香腸, 鹽酥雞, 炸雞翼...全部都好香口酥脆, 2個人一人一件真係好PERFECT. 炸既又香口又好味, 其實唔用醬汁都一樣咁正. 呢個蠔餅都一樣係好香口仲要唔油食到好香既蛋味! 重點係蠔仔一D沙都冇. 好好食得好安心.我地仲叫左個口水雞. 雖然唔係我地預期川式個隻不過個味道都好好味. 辣味冇麻不過辣味都十足, 而且雞都好爽絕對唔會輸俾川式既口水雞.最後我都叫左個台式滷味拼盤, 真係好開心呀! 因為我真係好LIKE 台式小食嫁. 最想讚既係滷水豆腐, OMG.... 入味到不得了! 不過又唔會咸食落仲有小小甜甜地. 真係好好食呀!呢間店真係好抵食, 我地2個人食

呢間店真係好抵食, 我地2個人食左咁多野都係講緊$1XX 唔夠200... 香港地仲要天后都真係唔知邊度搵到. 而且店員既服務態度真係好好, 好親切下次都會再去呀!
2018-06-09
$100 (Dinner)
  • 滷味拼盤