2019-07-09 64 views
喺荔枝角行開街 想食少少野又吾係好肚餓 就同呀媽黎飮杯野 食個包 見到佢大門口咁靚嘅打卡位 當然好興奮 馬上影下相XDD 我叫左個玫瑰奶蓋 加件蜂蜜吐司 杯野好飲 玫瑰好香 奶蓋亦夠濃 肥死我😆😆 揭開個蓋睇 真係少女心都番晒黎😍 白雪雪嘅奶蓋上面鋪滿左紅色嘅玫瑰花碎 靚靚 值得一提嘅係佢個杯好貼心 有個活口可以推左推右 用黎飲奶蓋 吾飲果陣可以蓋番埋 吾驚有野跌入去 至於個toast 係蜂蜜吐司同鮮鳳梨法包吐司 2個都係用法包整 好有咬口 😙 上面搽左好多蜂蜜 好正 有少少甜 減啲啲就perfect la 但仍然係正正子 至於個鳳梨吐司就真係放左啲新鮮菠蘿上去 酸酸甜甜咁 幾正講埋呀媽叫嘅玫瑰蜂蜜紅茶 又係做得幾香玫瑰味 同時吾會蓋過左茶嘅香味 亦吾會太甜 解渴良品~

2019-06-19
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea