2016-04-07 314 views
又去九龍灣開會,真係忙到午餐都冇時間食,開完會,就去食下午茶醫肚。呢個商場下午茶選擇唔多,如果想坐得舒服d, 就只有Starbucks和台灣麵,喺冇很揀嘅情況下,只好去咗台灣麵。可能有一陣子冇來,原來佢已經換咗餐牌,選擇好似多咗1,2項,但是價錢就貴咗。以前點的B4餐,牛角包煎蛋火腿,已經升呢變了B3, 升咗呢身價都由26蚊變咗30蚊,10幾巴仙,都幾多。牛角包好似好油,唔係咁新鮮咁,不過都算大個。隻蛋就煎得好好,我喜歡這個,唔會太生,又唔會太熟,啱啱好。火腿都有煎過,都okay 。整體上就是太油和個包唔夠新鮮咁啫,其他都okay。

2016-04-05
$30 (Tea)