2018-11-21 18 views
同朋友喺旺角亂咁行,見到有呢間臭臭鍋,好掛住台灣嘅味道,所以就入咗去, 呢度一人一鍋,真係好方便,又唔使驚要食人哋口水,又可以隨自己嘅喜歡去煮食物。朋友要咗個沙茶牛肉鍋(108),我就要左個招牌臭臭鍋($108),我哋仲點左一份小食嘅麻辣臭豆腐($38),超正。佢哋嘅火鍋全部都係一人一鍋,啲嘢食已經入咗鍋,等佢滾左就可以食。招牌臭臭鍋可以選擇辣嘅程度,今次我就要左BB啦, BB辣差唔多一啲辣都食唔到,啱晒怕辣既人,我因為病病地所以bb辣,(平時我好吃得辣😈)。火鍋入邊有好多唔同嘅配料同埋餸,撈撈下又有驚喜,唔同鍋既配料又有啲唔同,所以同朋友又可以互相交換食。朋友嘅沙茶牛肉鍋好香,沙茶配牛肉真係好搭,朋友話好吃。臭豆腐外面脆脆的,好似回左台灣吃咁。大推!我地仲叫左野飲,唔太甜,大大杯!蜜桃綠妍 $25滿杯百香果 $35

朋友嘅沙茶牛肉鍋好香,沙茶配牛肉真係好搭,朋友話好吃。

臭豆腐外面脆脆的,好似回左台灣吃咁。大推!

我地仲叫左野飲,唔太甜,大大杯!
蜜桃綠妍 $25
滿杯百香果 $35